Kush Jemi


Okazion SHPK (since 1999) regjistruar prane QKB me NIPT M11822010S, është portal njoftimesh dhe media online e cila publikon njoftime për prona imobiliare, oferta pune, automjete, shërbime, turizëm nëpërmjet platformës www.okazion.al dhe rrjeteve sociale. Për të përmbushur kërkesat e klientëve, Okazion shpk jep dhe këto shërbime:
1. Website Prezantues
2. Full Brand Biznesi
3. Marketing online Facebook, Instagram dhe Google
4. Spot televiziv
5. Set fotografik
6. Dizanj të branduar